Készül a zarándokút az európai autógyártás halálcsillagaihoz, sorrenben az Audi múzeum Ingolstadt, az új Porsche múzeum Stuttgart, mindezek végén pedig irány a Zöld Pokol, der Nordschleife. Mindez 1280 km-be sűritve, ami egyáltalán nem vészes, ha azt vesszük alapul, hogy ez a távolság egy oda-vissza "horvátba megyünk" léptékű dolog. Jó, mondjuk ez az a kirándulás amire teljességgel esélytelen lenne bármilyen barátnőt elrángatni, a nyaralását sör-kolbász-autó háromszögben elképzelő lány ritka mint a 916-os prototípusa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Óriástigristank vagy egy Jawa homokjáró a Tatooine-ról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Zöld Pokol-nak is nevezett -82 éves- pályán pedig közepes árfolyamon beülhetünk egy közepesen versenyautónak számító BMW M5-ösbe, hogy a bajorok büszkeségei se maradjanak ki teljesen és ezzel szinte be is zárul majd a nagy német kör, Mercikkel majd taxizunk a körúton. Sajnos saját autóval a hazaút terhe miatt nem mernénk komolyabban körözni, pedig az lenne csak az igazi, de mivel nem viszünk garnitúra kereket és fékeket, illetve kell a hely szuveníreknek és az elhéderelt literes korsóknak, marad ez a kövér benzines riksázgatás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jameshuntisdead.blog.hu/api/trackback/id/tr851150582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grungefreak 2009.05.29. 13:44:19

Nagyon szép az új bőr, sokat dolgozhattál vele...
Jó lehet ez a túra, bárcsak én is mehetnék...

svéd 2009.05.29. 14:01:09

@grungefreak: Semmi akadálya, állampolgárságot meg veszünk kint!

forza_forza 2009.05.29. 14:04:52

Szép út lesz, képeket!
süti beállítások módosítása